Bisoca
Forum de discutii atasat site-ului http://bisoca.3x.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bisoca | Inregistrare | Login

POZE BISOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari 24 ani
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Bisoca / Ati fost la Bisoca ? / noutati  
Autor
Mesaj Pagini: 1
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Mereu poti vedea ceva frumos la Bisoca. Important este sa doresti plimbarea la Bisoca.Pana atunci nu refuza doar informatiile de pe pagina noastra.Apoi poti decide.

pus acum 19 ani
   
simonacirmaciu
Membru nou

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2
Avand in vedere ca bunicii mei locuiesc acolo si mai nou si parintii mei e normal sa vin la Bisoca de cate ori am ocazia mai ales in vacante ( eu fiind majoritatea timpului in Bucuresti la facultate). Totul e super la la Bisoca mai ales iarna cand nu urca autobuzul si tb sa te rogi sa poti ajunge la Buzau sau cand ploua tb sa innoti prin noroaie sa poti ajunge acasa ....dar asta e ...poate va deveni si Bisoca o zona turistica si atunci se vor investi ceva bani si in drumuri. Pana atunci....

pus acum 19 ani
   
laurh
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 21
Mda, din pacate soseaua pana acolo nu este punctul forte. Si nu ma refer la dezapezirea din timpu iernii care din cate am vazut eu se misca cat de cat. In fond, sunt zile cand si in Bucuresti e prapad cu dezapezirea in timpul iernii, ce poti sa ceri pentru o comuna din varful muntelui ? Oricum, mai mult de 1-2 zile nu cred ca a fost impractivcabil drumul din cauza zapezii.
Mai rau este acum, cand nu mai e zapada. Din pacate drumul se afla intr-o stare destul de proasta si pare ca se deterioreaza din ce in ce, fara ca cineva sa ia vreo masura. Eu merg la bisoca cam o data la 2 luni si mi se pare ca din ce in ce, drumul e mai prost.
Sa speram insa ca ceva se va schimba pe viitor.


pus acum 19 ani
   
mirceacimpoeas
Vizitator



Intotdeauna mi-a placut sa merg in vacanta la Bisoca. Singura parte mai nasola e atunci cand ploua... Anul acesta am avut insa parte de vreme frumoasa .

pus acum 18 ani
   
Mircea
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
As vrea sa adaug ceva, care unora li se va parea curios: Cand se va construi in Bisoca o centrala eoliana? Sunt unele zone unde vantul bate destul de puternic pe acolo... Altceva: Bisoca depinde foarte mult de aprovizionarea facuta cu masini care consuma benzina, motorina. Cand preturile la aceste produse vor creste f. mult (si asta se va intampla in cativa ani dupa "Peak Oil", vezi) Bisoca va deveni practic izolata (rata costa parca 10 lei, dar cand va costa 50 lei, cine va mai merge? Marcel va da faliment!). Desi e cam dificil, ar trebui sustinuta o productie agricola autohtona - porumb in special, dar si legume (se pot face solare) etc. ; incalzirea nu e inca o problema (exista lemne de foc) atata timp cat nu vor veni altii sa exploateze padurile de acolo; cateva minicentrale eoliene pot asigura curentul electric in comuna - atunci cand pretul curentului furnizat de reteaua nationala va creste peste masura... Desi va fi greu, Bisoca poate deveni o zona viabila post-peak-oil...
  E de apreciat, intr-un fel, proiectul Sapard de refacere a drumurilor din comuna. Pe de alta parte, in vreo 5, 10 ani, pe acele drumuri vor circula numai carute cu boi... fiindca benzina si motorina vor fi mult prea scumpe...(daca vor mai exista)...


pus acum 18 ani
   
cami
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
Cred ca e o zona deosebita,de fapt sunt sigura si nu doar pentru ca e locul,unde imi petrec vacantele,ci pentru ca e plin de locuri misterioase,de peisaje superbe si...chiar legende.
Un loc tainic si misterios...Merita vizitat!


pus acum 18 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223


pus acum 18 ani
   
Georgel
Membru nou

Din: Torrejon de Ardoz
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8
Se pot pune mesaje in acest forum?

pus acum 18 ani
   
Georgel
Membru nou

Din: Torrejon de Ardoz
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8
Scuze dar am incercat de trei ori sa public un mesaj pe acest for si nu am reusit imi spunea ca este o eroare.
   Sunt un bisocean de la Plesi si sunt plecat de multi ani de acolo dar niciodata nu mi-am uitat locurile unde m-am nascut si am copilarit. Am gasit acesta pagina din greseala si m-am bucurat enorm ca cineva cu ajutorul internetului ne apropie de acele meleaguri de care ducem dorul. Sper sa am ocazia sa ma intorc pe acolo sa ma pot bucura de acele imagini ale copilariei care trecerea anilor nu a reusit sa le stearga.
    Va saluta cu multa stima un bisocean din Spania
                               
                                                        Georgel


pus acum 18 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Pentru Georgel - Incearca si trebuie sa reusesti.

pus acum 18 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
PENTRU TOTI CEI CARE AVETI PLACEREA DE A NE VIZITA SITE-UL NOSTRU O CALDUROASA URARE DE ,,LA MULTI ANI" SI PARTICIPARE MAI ACTIVA IN A FACE CA ACESTE MELEAGURI SA FIE CUNOSCUTE SI MAI INDRAGITE DE TOTI. VA IUBESC SI VA ASTEPT CU NOI INTERVENTII .

pus acum 18 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Pentru Georgel - ce sa intamplat de nu ne mai cauti ?
Si la Bisoca incearca sa vina primavara si cred ca iti este dor de dealurile pe care zburda mieluseii.


pus acum 18 ani
   
Maxime
Vizitator



Buna ziua, am gasit site-ul cu o cautare google. Sunt multumit sa vad ca si bisocienii sunt pe internet; datorita ce pot sa salut pe toate lumea din Bisoca care am cunoscut cand eram eu acolo. Timpul trecut acolo era minunat. Multumesc mult pentru primirea si va doresc paste fericit, numai bine  !
Maxime Tirtiaux, studentul belgian care a facut lucrarea lui de diploma la Bisoca


pus acum 18 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Pentru Maxime Tirtiaux
Iti multumim pentru urare si pentru faptul ca ne vizitezi site-ul
Te asteptam cu noi interventii.


pus acum 18 ani
   
Sina
Membru nou

Din: Los Angeles
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
Am forst la Bisoca, am trait si am lucrat acolo un intreg an scolar ('72-'73), munca simultana la clasele (I-IV) - oare mai exista si acum aceeasi forma de activitate?  Fac parte din cunoscuta categorie de (fosti) tineri dascali care veneau la Bisoca lamentindu-se despre greutatile vietii de acolo si care la sfirsitul anului scolar se desparteau cu greu de mrejele naturii si candoarea localnicilor.  Imi amintesc bune si rele dar totul e pe un fundal de paduri si pajisti verzi, poieni cu papadii inflorite in Mai, lacuri (fara fund?), livezi de pruni si nuci in drumul spre casa,  mesteaceni singurateci, dealuri inzapezite (cu prima mea lectie de sky) rinduri si rinduri si rinduri de dealuri albastre si ....etotul mirease a aer pur.  Pentru mine Bisoca e "muntele vrajit" unde ma intorc cu gindul oricind am nevoie de reculegere.  Nimic din ce am vazut in lume in anii ce au urmat nu egaleaza tranchilitatea si farmecul ei.  Daca ar fi sa dau un sfat localnicilor din perspectiva "omului de departe" acela ar fi "In afara de drumuri, Bisoca nu are nenoie de nimic. Orice adaugare i-ar lua farmecul.  Turistul secolului XXI este intoxicat de adaugari"                                 M-au incintat fotografiile cu serbarile scolare si mai ales prezenta energetica a D-lui Horhocica (oare n-au trecut 32 de ani?!). Un salut colegial de la Ana, fiica mea care anul acesta isi incearca pentru prima oara norocul in profesia de dascal.

pus acum 18 ani
   
mothman
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3
Maxime Tirtiaux, esti cumva unul din cei 4 belgieni (2 baieti si 2 fete) care s-au ratacit la rau, si care au fost indrumati cum sa ajunga inapoi la campusul Sf. Sava de 2 tipi ce faceau gratar in zona ? E vorba de un eveniment petrecut acum 2 ani.

_______________________________________
The decision to build artilects or not, will be the toughest decision that humanity will ever have to make.
Personally, I'm glad to be alive now - Hugo de Garis

pus acum 17 ani
   
toby
Vizitator



am vrut sa spun: pai, acest maxim nu a fost cu mine acum doua ani, este altcineva ;-)

la revedere si traiasca romania!


pus acum 17 ani
   
boroeanum
Vizitator



Am fost la Bisoca si am ramas cu o singura impresie. Este foarte, foarte frumoasa dar acele plaiuri au un sigur cusur. Sunt populate si oamenii cu care am luat contact sunt de o calitate indoielnica. Nesansa noastra, a fost ca am nimerit in zi de balci, "Zilele Bisocai". Si chiar a fost BALCI...Atata desconsideratie pentru cel de langa tine n-am mai vazut demult.

"Aventura" a inceput din momentul in care am pornit la drum "ghidati" de hartile si informatiile postate pe site (fiind pentru prima data cand ajungeam in zona). Am reusit sa pierdem mult timp si sa fim nevoiti sa ne intoarcem din drum dupa ce am constat ca acele informatii erau partial conforme cu realitatea sau nu erau explicite.

Atenti la nenorocirea de drum nici nu ne-am putut bucura de mirificele peisaje pe care le vedeam cu coada ochiului, neindraznind sa-mi iau ochii de la drum.
Lacurile sunt intradevar minunate, numai ca sambata dimineata cand am ajuns, bucurosi ca am scapat din infernul din oras, am constat rapid ca am cazut din lac in put. Toata valea vuia de decibelii pe care ii emiteau atat statia de amplificare instalata pentru serbarea de a doua zi, cat si difuzoarele masinilor "turistilor" din zona. NU este nevoie sa va spun ca s-a dus cu linistea noastra, iar noaptea a fost ingrozitoare prin bunavointa unor turisti care isi propusesera sa dea discoteca acolo.

Iar duminica, a fost si mai si. O data cu inceputul serbarii au aparut si localnicii care nu au nici cele mai elementare deprinderi de bun simt. Pe langa faptul ca se holbau la propriu la noi, in farfuriile noastre, ca tineau cu tot dinadinsul sa-si faca cunoscute ineptiile, dar dupa consumul de bere, nici nu se mai sinchiseau pe unde isi faceau nevoile si in vazul oricui.

Sunt tare dezamagita si daca imi permiteti l-as sfatui pe administratorul acestui site sa nu mai dea vina numai pe turistii care vin in zona pentru ca cea mai mare mijerie pe care am vazuto nu a fost pe langa corturi ci in poienita din fata scenei, acolo unde au stat localnicii. De asemenea, ar trebui sa postati informatii cat mai detaliate asupra modalitatii de ajungere in zona, pentru cei care vin pentru prima data si consulta inainte siteul.

PS Voi incerca sa atasez cateva foto ca sa va puteti face o idee despre dezastrul pe care l-au lasat in urma localnicii si nu numai.

noutati fost bisoca ramas singura impresie. este foarte, foarte frumoasa dar acele plaiuri sigur

36.3KB


pus acum 17 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Cu regret ma alatur interventiei pe care a avut-o sorin de la Oradea. Un bisocean care cunoaste oamenii acestor locuri si comportamentul lor si pe care il saluta fostul lui profesor si instructor de dans popular local.Doresc sa mai vin cu niste completari la ce a spus el. In primul rand nu demult m-am intors dintr-un voiaj prin tara , unde am vazut adevarata mizerie si dezordine in locurile pe unde am instalat cortul.Deci asa este inca in marea parte a tarii romanesti cu regret.In cel de al doilea rand, ce ai vazut tu si ai trait in acest loc pe care il descrii cu atat ,,patos' negativ nu a fost produs de catre localnici ci tot de catre persoane straine care atunci cand nimeni nu-i intreba de unde sunt, unde instaleaza cortul, unde face focul , etc, se poarta ca in salbaticie. Apropo, stii cat am platit intr-0 zi pentru ami parca masina si ami instala cortul prin locurile unde am fost in tara si unde toaleta esra dupa stanci sau in padure ? Si pana la 200 000 lei.Te intreb pe tine si pe prietenii tai - cat ati platit ?
Si alta intrebare - oare prin tinuta , prin comportament  nu ati atras atentia celor care spui ca se uita in farfuria ta ? Te asigur ca nici aceia nu erau localnici. Sa stii ca peste 80 % din cei prezenti acolo erau rupti de localitate ca si tine . Localnicii sunt niste oameni pe care si marii scriitor iau caracterizat ca niste oameni deosebit. Incearca sa te convingi 
boroeanum a scris:

Am fost la Bisoca si am ramas cu o singura impresie. Este foarte, foarte frumoasa dar acele plaiuri au un sigur cusur. Sunt populate si oamenii cu care am luat contact sunt de o calitate indoielnica. Nesansa noastra, a fost ca am nimerit in zi de balci, "Zilele Bisocai". Si chiar a fost BALCI...Atata desconsideratie pentru cel de langa tine n-am mai vazut demult.

"Aventura" a inceput din momentul in care am pornit la drum "ghidati" de hartile si informatiile postate pe site (fiind pentru prima data cand ajungeam in zona). Am reusit sa pierdem mult timp si sa fim nevoiti sa ne intoarcem din drum dupa ce am constat ca acele informatii erau partial conforme cu realitatea sau nu erau explicite.

Atenti la nenorocirea de drum nici nu ne-am putut bucura de mirificele peisaje pe care le vedeam cu coada ochiului, neindraznind sa-mi iau ochii de la drum.
Lacurile sunt intradevar minunate, numai ca sambata dimineata cand am ajuns, bucurosi ca am scapat din infernul din oras, am constat rapid ca am cazut din lac in put. Toata valea vuia de decibelii pe care ii emiteau atat statia de amplificare instalata pentru serbarea de a doua zi, cat si difuzoarele masinilor "turistilor" din zona. NU este nevoie sa va spun ca s-a dus cu linistea noastra, iar noaptea a fost ingrozitoare prin bunavointa unor turisti care isi propusesera sa dea discoteca acolo.

Iar duminica, a fost si mai si. O data cu inceputul serbarii au aparut si localnicii care nu au nici cele mai elementare deprinderi de bun simt. Pe langa faptul ca se holbau la propriu la noi, in farfuriile noastre, ca tineau cu tot dinadinsul sa-si faca cunoscute ineptiile, dar dupa consumul de bere, nici nu se mai sinchiseau pe unde isi faceau nevoile si in vazul oricui.

Sunt tare dezamagita si daca imi permiteti l-as sfatui pe administratorul acestui site sa nu mai dea vina numai pe turistii care vin in zona pentru ca cea mai mare mijerie pe care am vazuto nu a fost pe langa corturi ci in poienita din fata scenei, acolo unde au stat localnicii. De asemenea, ar trebui sa postati informatii cat mai detaliate asupra modalitatii de ajungere in zona, pentru cei care vin pentru prima data si consulta inainte siteul.

PS Voi incerca sa atasez cateva foto ca sa va puteti face o idee despre dezastrul pe care l-au lasat in urma localnicii si nu numai.


pus acum 17 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Pentru toti cei care viziteaza aceasta pagina. Nu tot ce scriu unii poate fi adevarat. Ca mai sunt si probleme , ca peste tot in aceasta tara.Nu trageti o concluzie gresita . Poate a fost un accident.Poate ca avem de invatat din aceste greseli de care imi dau seama si voi incerca sa propun niste masuri de eliminare.Va asteptam

pus acum 17 ani
   
Boroeanum
Vizitator




horhocica a scris:

Pentru toti cei care viziteaza aceasta pagina. Nu tot ce scriu unii poate fi adevarat. Ca mai sunt si probleme , ca peste tot in aceasta tara.Nu trageti o concluzie gresita . Poate a fost un accident.Poate ca avem de invatat din aceste greseli de care imi dau seama si voi incerca sa propun niste masuri de eliminare.Va asteptam



Stimate domnule profesor,

Departe de mine gandul sa jignesc oamenii de bine din Bisoca, dar nici nu pot sa fac abstractie de tot ceea ce am vazut. Asa cum ii spuneam in mesajul de raspuns si dlui Sorin, sunt montaniard infocat si am batut destul de mult muntii Romaniei. In unele locuri situatia intalnita este si mai deplorabila, dar sunt si locuri si oameni printre care ti-ai dori sa traiesti. La Bisoca, am ajuns tocmai pentru ca un prieten ne-a recomandat cu caldura locul ca nefiind atins de plaga "picnicului" (ca Valea Prahovei de pilda). Imi recunosc vina de a-mi fi format o imagine prea idilica si asa cum spuneam nesansa noastra a fost ca am ales un moment total neinspirat pentru a veni la Bisoca.
Intradevar nu am platit nimic pentru campare, dar cu tot respectul as fi preferat sa existe un loc special amenajat pentru pusul cortului si as fi platit si mai mult de 200.000 lei.
Iar in ceea ce priveste tinuta si conduita noastra, credeti-ma dl profesor ca nu am facut nimic pentru a atrage privirile. Nu ne sta in caracter.

Cu consideratie,
Boroeanum


pus acum 17 ani
   
bara
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 50
cat de mult as vrea sa vb cu georgel deoarece este un consatean de-al meu si nu l-am mai vazut de ceva timp!pote vede acest  mesaj si-mi va raspunde!

pus acum 17 ani
   
Georgel
Membru nou

Din: Torrejon de Ardoz
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8

bara a scris:

cat de mult as vrea sa vb cu georgel deoarece este un consatean de-al meu si nu l-am mai vazut de ceva timp!pote vede acest  mesaj si-mi va raspunde!


          Multumesc pentru mesajul tau si trebuie sa recunosc ca a trecut ceva mai mult timp de cand nu am mai reusit sa intru pe forum. Si asta nu pentru ca nu imi place acest forum ci pentru ca sunt foarte ocupat cu munca. Si apoi sunt plecat de mult timp de acolo si sunt total rupt de problemele de acolo. De obicei intru pentru a citi ce mai este nou pe acolo sa vad daca mai pune cineva cate o poza noua. Prefer sa puneti voi discutiile si eu daca pot sa raspund si sunt in masura sa o fac atunci si numai atunci imi spun si eu parerea. Tin foarte putin legatura cu locurile unde m-am nascut numai prin telefon in special cu nasii mei de la Bisocuta care imi mai povestesc ce se mai intampla pe acolo.
        Sper ca la vara sa revin in tara si sa pot petrece cateva zile pe acolo si sa-mi reincarc "bateriile" cu energia de acasa.
        Cat despre forum as vrea sa spun ca ce lipseste mai mult sunt pozele pe care noi cei plecati de acasa la apreciem foarte mult pentru ca  in felul acesta ne aducem aminte de locurile unde ne-am nascut si unde ne-am petrecut copilaria. Eu sper la vara sa reusesc sa fac vreo cateva sute de poze cand vin pe acolo si cu aprobarea administratorului sa incerc sa pun cateva pe site. Dar ar fi bune niste poze si din alte anotimpuri primavara, toamna, iarna sau cu obiceiuri si traditii locale sau chiar cu activitati specifice zonei noastre cum ar fi cositul, stransul fanului, balciuri,etc
        In speranta ca va fi bine primit meajul meu eu va doresc la toata lumea sanatate si
 
             Dumnezeu sa binecuvanteze aceste meleaguri     

                                                                              Georgel


pus acum 17 ani
   
SORIN DANCIU
Membru

Din: buzau
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 151
Pe care ii intereseaza avem aici o poza de la Sfintirea Bisericii din satul lacuri
si pe pag urmatoare

noutati care avem aici poza sfintirea bisericii din satul lacuri pag urmatoare

5.4KB

Modificat de SORIN DANCIU (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
SORIN DANCIU
Membru

Din: buzau
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 151
tot de la Sfintire ,imi cer scuze pentru rezolutie , da le-am facut cu telefonu!!!!!!!! 

noutati tot sfintire ,imi cer scuze pentru rezolutie le-am facut

35.8KB

Modificat de SORIN DANCIU (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
SORIN DANCIU
Membru

Din: buzau
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 151
asta e din toamna 2006          

noutati asta din toamna 2006          

63.9KB


pus acum 17 ani
   
casarualex
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Imi cre scuze pentru o intarziere asa mare.Intalnirea de 20 de ani a fost superba si o idee excelenta.Sper sa o facem si al 25 de ani si sa fim mult mai multi.O parte din poze le-am trimis cred ca le-ati primit.Daca nu dupa Sarbatorile de Pasti o sa aduc CD-urile cu poze personal.   Si sper sa ma intalnesc cu colegi care nu au fost sa le povestesc despre frumusetea evenimentului.  Salut toti BISOCENI ori unde s-ar afla ei   Si abia astept sa ajung la BISOCA.Va urez multa sanatate.Promit ca o sa am mai multe interventii pe acest SITE.     

noutati imi cre scuze pentru intarziere asa ani fost superba idee facem ani fim mult mai multi.o

57.8KB


pus acum 17 ani
   
casarualex
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 8
Imi cre scuze pentru o intarziere asa mare.Intalnirea de 20 de ani a fost superba si o idee excelenta.Sper sa o facem si al 25 de ani si sa fim mult mai multi.O parte din poze le-am trimis cred ca le-ati primit.Daca nu dupa Sarbatorile de Pasti o sa aduc CD-urile cu poze personal.    Si sper sa ma intalnesc cu colegi care nu au fost sa le povestesc despre frumusetea evenimentului.  Salut toti BISOCENI ori unde s-ar afla ei       Si abia astept sa ajung la BISOCA.Va urez multa sanatate.Promit ca o sa am mai multe interventii pe acest SITE.         

noutati imi cre scuze pentru intarziere asa ani fost superba idee facem ani fim mult mai multi.o

57.8KB


pus acum 17 ani
   
vali
Membru nou

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2
Am si eu o intrebare?
Stiu locuitorii comunei Bisoca despre cum se aplica pentru accesarea fondurilor europene? Am inteles ca ei au primit ceva bani pentru animale... dar pentru plati directe pe suprafata si aplicatii pentru zone defavorizate nici nu au auzit... de aceea va rog sa faceti o informare cat mai clara despre aceste lucruri - deoarece este dreptul lor de a primi acesti bani.
MUltumesc


pus acum 16 ani
   
deaceea
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
salutare tuturor
am fost si eu la Bisoca in primavara asta, mi-a placut mult locul, sper sa revin. poate ca dl Horhocica tine minte o echipa de 3 fete care l-au luat la intrebari despre tot felul de lucruri din comuna. eu sunt una dintre ele.
acum caut cateva informatii... Plesi era satul in care se mai tine calendarul de rit vechi ? si ce s-a intamplat cu Padurea Gavanu ? am inteles ca a fost rezervatie, iar intre timp a fost taiata ? ce fel de rezervatie era ?
multumesc si bafta bisocenilor

ioana

noutati salutare tuturoram fost bisoca primavara asta, mi-a placut mult locul, sper revin. poate

44.7KB


pus acum 16 ani
   
pacosty
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
Vad ca tot mai nmulte persoane se intereseaza de Bisoca. In acelasi timp din ce am reusit sa citesc aici drumul este cam dificil si nu stiu daca se refera la cel de la Rm/Sarat / Dumutresti sda Buzau-=Vintila voda - Sarulesti. Ce noutati imi puteti spune in aceasta privinta

pus acum 16 ani
   
pacosty
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
Ca idee chiar m-ar interesa sa-mi iau o casuta pentru vacanta, una mica 2 camere si cca 500 metri patrati. Nu m-am hotarat unde dar as vrea pe Valea Ramnicului de la Budala Bisoca. nu stiu cam ce preturi sunt in zona. Poate ma informati si in aceasta privinta.
Drumul ma intereseaya in mod deosebit pentru ca fiind pensionar, facem excursii ca membrii CARPensionari si nu as vrea sa stricam autocarul


pus acum 16 ani
   
pacosty
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
A propos! Sunt de la Galati si cel putin in perioada aceasta este mai greu sa te aventurezi pe un drum prost. As dori sa aduc in excursie ccu cazare. Am inteles ca se poate la internatul scolii sau la camping. Oricum voi veni cu masina personala dup[ ce se sesprimavareaza pentru ca sunt din zona, dar de la campie.

pus acum 16 ani
   
pacosty
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10


pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Vreau sa salut pe toti dascalii, formatori ai trecutului,prezentului si viitorului nostru! Eu va multumesc! As vrea sa cred ca am gasit o noutate de nostalgica si inocenta amintire : ma intreb daca dascalul,ce se reculege cu recunostinta la "muntele vrajit",este chiar profa noastra de lb. romana - SIMA MARIA !? As fi mai fericit! Astept un semn "nou" de la "SINA",...cu o noua speranta si noi multumiri si urari de bine tuturor!    

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Dumnezeu să binecuvinteze toţi bisocenii! Avem atâtea locuri frumoase şi sigur vom avea mereu hrană spirituală ! Poate că vine şi din noi ! Să o valorificăm cum se cuvine !

Modificat de ninel_vranceanu (acum 16 ani)


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
    şi împliniri în acest an...un nou început !

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
VĂ SALUT ŞI VĂ AŞTEPT AICI !

                             Dumnezeu să vă ajute oriunde vă aflaţi !     


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
mirela_buloiu
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 8
Salutare la toata lumea....
Ce mai faceti?As vrea sa cu Georgel Bara...daca vezi acest mesaj si ai si messenger...Id-ul meu :ganamiri
Te astept si multa sanatate la toti bisocenii.....inclusiv parintilor mei din Baltagari....



_______________________________________
Mirela Buloiu
22 ani
Bucuresti

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Salut pe toţi cei care trec pe aici şi prin Bisoca!
    Se aude un vânt de primăvară, deşi azi a nins ca în poveşti!
    Aştept intervenţiile tale L B.!  Un bacio!
                                                               


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Peisajul devine mirific,
Aici mă rog, mă purific!
                     Cu dor,
                                     


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Poftiţi dragilor la dialog, să ne cunoaştem cu toţii mai bine!
                                                                                   


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
bara
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 50
mirela am id d mess dar nu intru frecvent pe el!el este bar_ion!dar ce vrei sa vb cu mine?te pup si ai grija de tine!  

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Vă salut pe toţi şi vă aştept cu iniţiative pentru cunoaştere şi comunicare.
   Am lăsat răspuns pentru întrebări.
                   Mulţumesc! Succes la toate,
                                                     


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
Olteanu Sergiu-Adrian
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
                          cam multe probleme la Bisoca  

pus acum 16 ani
   
Olteanu Sergiu-Adrian
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
                             

noutati                          

51.5KB


pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Frumos. Îmi aminteşte de "iarba verde de acasă"...astăzi cred că este albă, am aflat că a nins. Poate aveţi şi plutirea ultimilor fulgi...

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
daniel_orbu
Membru

Din: Siena
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 177
Trebuie vazuta panorama din punctul cel mai inalt din munti din Bisoca
 


_______________________________________
Localitatea mea pe Internet
Va rog intrati pe site-ul meu si inregistrati-va

pus acum 16 ani
   
daniel_orbu
Membru

Din: Siena
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 177
Astept rezolvarea problemelor din Bisoca                    

_______________________________________
Localitatea mea pe Internet
Va rog intrati pe site-ul meu si inregistrati-va

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
IMPLICARE, DRAGILOR ! Să ne implicăm co toţii. Orice idee este bună şi mai ales
cele referitoare la atragerea de fonduri europene....deci PROIECTE! Succes 


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
daniel_orbu
Membru

Din: Siena
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 177
In Bisoca fiecare luna trebuie sa fie ceva e nou
 


_______________________________________
Localitatea mea pe Internet
Va rog intrati pe site-ul meu si inregistrati-va

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Trebuie. Deci...acţiune în fiecare clipă şi...Bisoca se ridică!   

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
daniel_orbu
Membru

Din: Siena
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 177
Oare ce mai este nou la BISOCA ?
    [/img]


_______________________________________
Localitatea mea pe Internet
Va rog intrati pe site-ul meu si inregistrati-va

pus acum 16 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Cred că a început să ningă...cu petale !
Atât mi-e de dor de acestă ninsoare...
Mi-e dor de parfumuri, de flori de cireşi,
De văile noastre din Bisoca şi Pleşi...


                                                   

Modificat de ninel_vranceanu (acum 16 ani)


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 16 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Nimic deosebit dragul meu. Multa, multa verdeata , ploaie mai in fiecare zi , elevii din clasele a VII - a si a VIII -a dau teze unice , oile au mers la stana. Ici colo mai auzi cate un miel caruia ii este dor de mama lui , oamenii asteapta mai bine ... campanie urata ca peste tot , multe sperante la unii , dezgust total la altii , etc. Mult suces , multa sanatate tie si intregii familii. Mai vino aici cu unele conversatii poate asa iti trece dorul de meleagurile natale. Si indeamna si pe altii .
daniel_orbu a scris:

Oare ce mai este nou la BISOCA ?
    [/url]


pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Hmmm...să aşteptăm, dacă altceva nu putem face...!

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
cristinaMangiurea76
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
am fost de curand prima data in Bisoca, mai exact in sat Lacuri. am fost surprinsa de frumusetea locurilor, de zona dar cel mai mult de pajistile cu  flori. cred ca imi doresc foarte mult sa cumpar un teren prin zona. daca are cineva informatii, va rog sa ma contacteze pe mail.

pus acum 15 ani
   
daniel_orbu
Membru

Din: Siena
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 177
mereu este frumos la bisoca

_______________________________________
Localitatea mea pe Internet
Va rog intrati pe site-ul meu si inregistrati-va

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Am fost la bisocenii mei si ma simt iarasi cel mai bogat, cel mai bucuros de beneficiile sufletesti si morale ale acestor plaiuri. Va multumesc dragii mei!                      

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Unde sunt noutatile ?

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Frumoasa zi de toamna! Savurati aceasta stare! 

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507


pus acum 15 ani
   
SORIN DANCIU
Membru

Din: buzau
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 151


Modificat de SORIN DANCIU (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
SORIN DANCIU
Membru

Din: buzau
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 151
suuper  misto>>>>.....

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Suuuuuuuuuper tare

pus acum 15 ani
   
george ch
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14
foarte frumos!!!!!!!!!!!!!!!!    

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507


pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Chiar ati fost la Bisoca ?

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Nuuuuuu!! Vobim asa din auzite

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Bravo!

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Bravo ! Bravo ! dar vrem poze de la toata lumea

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Bravo!!!

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Hy!!

pus acum 15 ani
   
Olteanu Sergiu-Adrian
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Foooooooooooarte frumos!!!

pus acum 15 ani
   
Olteanu Sergiu-Adrian
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Si nu spuneti ca vorbiti din auzite pentru ca voi chiar stiti cum e la bisoca, si mergeti frecvent acolo.........

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Asa-i

pus acum 15 ani
   
Olteanu Sergiu-Adrian
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ma bucuri ca imi dai dreptate......

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Da nu toti facem asta

pus acum 15 ani
   
Olteanu Sergiu-Adrian
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
cred.

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Crezi

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Unii ce fac?

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Buzz!!

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Asteptam  n o u t a t i  de la Bisoca!

_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
avem de asteptat

pus acum 15 ani
   
daniel_orbu
Membru

Din: Siena
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 177
Cat?

_______________________________________
Localitatea mea pe Internet
Va rog intrati pe site-ul meu si inregistrati-va

pus acum 15 ani
   
ninel_vranceanu
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 621
Acum când primăvara ne cheamă la visare...Când la Bisoca e sărbătoare...Puneţi ce este mai nou...Un peisaj de Paşte, cadou...

              Cu stimă
              ...şi scuze de rimă,
                                    Ninel     

Modificat de ninel_vranceanu (acum 15 ani)


_______________________________________
vrâncenelu

pus acum 15 ani
   
nikki
Membru nou

Din: Dover
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 9
Salutari tuturor...nu este prima data cand intru pe acest site si citesc parerile postate de tot felul de oameni care fiecare la randul lor au pareri diferite fata de experientele traite la Bisoca...citind m-am gandit k ar fi mai bine daca m-as loga tot odata sa pot posta si parerea mea despre locul in care parintii mei locuiesc si in care pot sa spun cat de cat ca mi-am trait jumatate din copilarie...cu dezamagire citesc si pareri proaste despre bisoca si nu ma incanta,intr-adevar sunt parti mai putin placute dar asta e situatia...nu sunt in preajma si ori de cate ori ma cuprinde dorul de casa deschid internetul tastand pe google"bisoca",asa descoperind si acest site.Cine a fost cu ideea de a face acest site a gandit ft bine .Asa cum spuneam...astazi este una din nenumaratele zile in care dorul de a fi la bisoca m-a cuprins facandu-ma sa las cateva randuri...acum cand primavara se apropie imi amintesc,inchid ochii si simt deja mirosul aerului de primavara,imi amintesc dealul din fata casei cum alergam oile si mieluseii,copacii inmugurind lasand un decor fantastic ca de poveste,se apropie Sfanta Sarbatoare a Pastelui si cu regret ma gandesc ca nu voi fi acolo dar ma consolez cu gandul ca voi fi acolo pe vara mai exact august-septembrie cand deja fanul cred ca strans asta nu-mi mai amintesc chiar bine,sper sa am dreptate,inca o data felicitari celui cu ideea acestui site si ori de cate ori mi-e dor de bisoca o sa mai las cate un mesaj,sper ca nu am plictisit pe nimeni...    

pus acum 13 ani
   
djambu68
Membru nou

Din: ORSOVA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 29
Se pare ca acest site este din ce in ce mai pustiu.Nici cei care sunt legati mai intim de el nu il mai viziteaza,pacat !!!!Unde sunt cei care au fost cei mai activi,unde este ''katlyn",care are citeva postari profund de adevarate,pline de esenta plaiurilor pe care s-a nascut.As fi curios sa stiu cine este de fapt?Eu cel putin nu m-am nascut acolo.mi-am petrecut numai citeva vacante la bunici in perioada de adolescenta si totusi de multe ori mi-e dor de acele locuri,parca as fi crescut acolo.Exista mostenirea genetica care se trage de acolo dar uneori simt ca parca e ceva mai mult.PACAT !!!!!!!!!!!!!!!!!     

pus acum 13 ani
   
ilinca
Membru nou

Din: buzau
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 18
imi amintesc cu placere de colegii mei, de generala ,moise anica ,moise gheorghe,valeria tirhoaca,casaru marioara ,casaru anica ,vlad nela ,dobrota radita ,chiar nu stiu nimic de ei   ,daca stie cineva mi-ar face placere , sa-i contactez.si inca ceva ,banuiesc ca adm .acestu iforum este fiul profesorilor mei Rodica si Costel HORHOCICA, zic doar dupa poza ,multa sanatate ,si realizari frumoase ii doresc. O ZI BUNA TUTUROR !!!1

Modificat de ilinca (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
horhocica
Membru

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 223
Cand apare un membru nou pe acest forum simt o mare bucurie . Cand cel ce apare este bisocean si se intereseaza de meleagurile natale , de fostii colegi , este o si mai mare bucurie. Iata dece spun doamnei Ilinca un bun venit alaturi de noi pe acest forum , cu certitudinea ca nu va fi doar o aparitie spontana . Intradevar , adm . este cel pe care l-ai amintit dar fiind mai departe si avand multe preocupari profesionale incerc eu sa mentin viabil acest forum chiar daca si pe mine indiferenta unora fata de acest forum care, eu cred ca este ceva deosebit pentru Bisoca , ma descurajau. Dar iata ca atunci cand crezi ca totul se duce, apar noi persoane care te incurajeaza . Ti-as da multe informatii despre colegile tale daca mi-ai preciza un an sau macar o perioada .Poate ca ai avut si colegi . Sau poate ai sugera o intalnire a generatiei respective. O singura asemenea intalnire a putut fi organizata dupa 25 de ani de o generatie de elevi. A fost deosebita . O spun eu care in iunie 2010 am participat la intalnirea de 45 de ani de la terminarea liceului si am propus sa ne intalnim anual fiindca strigarea catalogului cere de la an la an tot mai putin timp .Astept noi interventii . Pana atunci , MULTA SANATATE SI REALIZARI ALATURI DE CEI DRAGI iar ziua de 8 Martie sa fie un inceput de mai mult bine pentru toate cele care stiu sa daruiasca viata .

pus acum 13 ani
   
ilinca
Membru nou

Din: buzau
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 18
Va multumesc  domnule profesor pentru raspuns. Am fost si raman o bisoceaanca convinsa. Imi iubesc obarsia si deopotriva oamenii acestor meleaguri. M-am intors intotdeauna cu placere in satul meu natal, cu toate ca de multe ori am fost nevoita sa sar precum cangurul, din piatra in piatra..., sa ajung in locul in care am copilarit si m-am format ca om. Dar nimic nu ma impiedica sa vorbesc la superlativ de aceste locuri, de dascalii pe care i-am avut si carora le multumesc ori de cate ori am ocazia. Promotia mea cred ca a absolvit scoala generala daca nu ma insel prin anul 1970. Mi-ar face o deosebita placere sa-mi intalnesc fostii colegi si nici nu cred ca va fi foarte greu. Am citit si eu unele pareri pe forum, poate mai putin avizate dar, eu va asigur ca ati facut un lucru deosebit. Ma bucur ca aveti asemenea baiat si va doresc sa aveti parte numai de bucurii. Si eu ma pot mandri cu doi baieti frumosi si destepti, zic eu, chiar si cu doi nepoti, alaturi de minunatul meu sot care, datorita mie, iubeste si el oamenii locului si mersul pe jos. Indraznesc sa va rog, poate ajutati dvs. o strigare de catalog. Transmiteti daca se poate doamnei Tanta, gandurile mele de bine, tot respectul, cat si doamnei Rodica, multa sanatate si fericire. Alaturat, va expediez  o fotografie, mai mult decat recenta, luata cu camera web. O zi minunata va doresc.

noutati domnule profesor pentru raspuns. fost raman convinsa. imi iubesc obarsia deopotriva oamenii

21.7KB

Modificat de ilinca (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la