Bisoca
Forum de discutii atasat site-ului http://bisoca.3x.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bisoca | Inregistrare | Login

POZE BISOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Bisoca / Ati fost la Bisoca ? / o zona cu potential turistic ridicat dar lasa de dorit drumurile  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ionelag
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 6
Ce as putea sa spun de BIsoca?!? O zona frumoasa cu oameni la fel de frumosi. O zona unde m-as intoarce ori de cate ori as avea ocazia ,o oaza de liniste dar ca intodeauna mai exista si nemultumiri cu toate ca astea nu sunt foarte mari.Daca drumul de la Campusul Sf Sava spre satul Plesi asa am inteles de la localnicii comunei ca se numeste drumul este dezastruos (numai pun ca am reparat la masina cate ceva  asta e extra daca chiar vrei o relaxare in concendiu) ,nu zic ca trebuie sa fie drumul ca o autostrada avand in vedere ca e o zona de munte dar macar un gredar sa fie bagat sa indrepte santurile formate de scurgerile apei de la precipitatiile vremii si niste piatra bagat si ar fi perfect mai ales ca pe acest drum de acces se poate vizita si tot odata viziona unele peisaje foarte frumoase. Daca si Domnul Primar are acces la acest forum as fii bucuroasa sa aflu ca a citit sau macar cineva i-a spus despre aceste randuri avand in vedere ca parea vine din partea unor turisti si de ce nu poate din partea unor eventuali investitori ca banuiesc ca se doreste acest lucru sau mai asteptam pana la urmatoarele alegeri ca asa e la noi la romani si din cate am inteles de la unii localnici ai zonei care poate cat de cat au legatura cu primaria In aceasta comuna este un obicei repararea drumurilor in apropierea alegerilor. Va Multumesc si va cer scuze ca va rapesc din timp pentru citirea acestor randuri !!!!!

pus acum 10 ani
   
ionelag
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 6
mmm da...ma gandeam ca poate da cineva un raspuns dar se pare ca nu
sa inteleg ca forumul asta e facut sa fie nu sa se si raspunda...cred ca ar trebui sa scoateti rubrica asta daca nu se oboseste nimeni sa de`a un rapuns!..........


pus acum 10 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Bun venit pe acest forum, cam pustiu ce-i drept. O sa iti raspund pe scurt la problema: intr-adevar zona e de vizitat, locuitorii sunt foarte de treaba dar au si ei un defect si anume acela ca sunt prea de treaba si niciodata nu isi revendica vreun drept. Cat despre alegeri sa stii ca nici in preajma acestora nu se inghesuie nimeni sa repare drumul e suficient sa aduca niste tricouri si niste sepci pentru ca acesti oameni naivi (daca se poate spune asa)  sa se duca sa voteze fix aceiasi candidati. Bineinteles ca oricine a pus problema drumurilor a primit raspunsul simplu : e drum judetean se ocupa cei de la consiliul judetean  - nu s-a pomenit sa primeasca cineva un raspuns de genul: am facut un proiect prin care sa reparam acest drum si consiliul judetean a impiedicat demararea lui.

Modificat de katlyn (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
ionelag
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 6
ma scuza`ti  era vorba de drumurile secundare sau comunale nu de cel principal care duce in centru comunei,de cele secundare stiu se ocupa primariile acelor localitati  daca se vrea...pentru  ca sincer sa fim ce`i mai frumos de vizitat in aceasta comuna se face accesu doar pe drumurile secundare. Hai sa zicem ca pana acum la conducerea Prefecturii Judetului a fost o alta culoare politica dar daca nici acum cand sunt sa zicem de aceeasi culoare politica cu Domnul Primar nu se poate face chiar nimic??? de atatia ani decand este la conducerea acestei minunate localitati Domnul Primar nu si-a facut nici macar o "pila" ca sa faca ceva mai mult pentru localitate si locuitorii acesteia???
Ce drepturi sa isi revindece locuitorii daca le e frica ca poate nu li se mai da vreo adeverinta de la primarie ....normal ca sunt naivi oamnenii daca or fi intimidati cu chestii deastea.
Dar nu-i nici o problema ii vom scrie si domnului Prefect Al Judetului Buzau sa vedem ce spune si dumnealui.


pus acum 10 ani
   
djambu68
Membru nou

Din: ORSOVA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 29
Ionela ! Din pacate pentru noi cei care mergem rar pe acolo,desi ne dorim mai des,nu e o problema asa mare drumul sau facilitatile din zona,dar cei care traiesc zi de zi acolo,ar putea avea pretentii mai mari,doar platesc taxe si impozite,dar nu au curaj,nu mai exista oameni curajosi,oameni trecuti prin greutatile comuniste cu adevarat,carora sa nu le fie frica sa-si ceara drepturile.Cunosc bine zona si oamenii ,tatal meu este nascut acolo,dar plecat de tanar,eu in fiecare an merg macar cateva zile acolo pentru a-mi incarca bateriile,desi locuiesc la 600 de km de zona,pentru a respira un aer curat,a ma plimba pe poteci deja uitate,pentru a sta seara cu neamurile si a depana amintiri frumoase,la un pahar de tuica de pruna si niste placinte cu branza,de care numai acolo am parte.Oamenii de aici mereu au fost modesti,muncitori,corecti,fara mari pretentii,sau multumit cu putinul care li s-a oferit si au trecut mai departe,cei care au plecat de acolo si care s-au realiza,nu mai vor sa faca nimic pentru cei ramasi,sunt destui prin lumea asta care ar putea face cate ceva,dar se bucura ca au scapat de noroi,de mersul pe jos 2-3 km pt o paine sau pana la autobuz.Deja sunt cateva zile de cand am plecat de acolo si mi-e dor,dar stiu ca acum va venii iarna si oamenii trebuie sa-si faca provizii de lemne,de mancare,de tot ce le trebuie ca nu se stie ce iarna vine si nici Becali nu mai este liber sa-i poata ajuta.Despre primar,nu-l cunosc personal,dar il stiu de cand era asistent in comuna,un om modest atunci,dar dupa atatea madate,deh si fi sigura ca va ramane in functie pana cand nu va mai putea si apoi va avea grija sa vina unul care si-l doreste si va sta si ala pana la adanci batraneti........Asa este in zona asta,noroc cu cei de la telefonia mobila si ma mir ca au investit si au adus  tehnologia si aici,ca poti avea acum internet,poti vedea 100 de prog la tele,poti vb cu cine vrei in lumea asta,dar cand iesi din casa tot in cizme de cauciuc trebuie sa mergi cel putin 10 luni pe an.......In rest o zona extraordinara cu un enorm potential turistic,cu multe locuri care te incanta si te lasa mut,cu oameni simpli,modesti,muncitori,dar primitori,asa cum le-ar place turistikor si mai ales strainilor......dar pacate,de 23 de ani de cand s-ar fi putut nu s-a facut mai nimic de cei care conduc,totul a fost din inertie,datorita progresului la nivel mondial.

pus acum 10 ani
   
ionelag
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 6
Ai dreptate sa vedem la iarna cum va fi, sunt foarte curioasa ,   dar daca oamenii de aici nu au curaj de ce sa nu avem noi ca si turisti. Sincer nici nu se da interesul pentru a se face ceva.
M-as fi bucurat sa imi poata raspunda la intrebari cineva din conducerea primariei.


pus acum 10 ani
   
djambu68
Membru nou

Din: ORSOVA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 29
Nu-ti face iluzii sa-ti raspunda cineva,au mult de lucru la primarie......

Modificat de djambu68 (acum 10 ani)


pus acum 10 ani
   
ionelag
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 6
Tot ce e posibil!!!

pus acum 10 ani
   
katlyn
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 507
Ma bucur ca mai citeste cineva pe aici. Am crezut ca e vorba de drumul principal pentru ca alte drumuri nici nu le iau in considerare ca drumuri. Sunt aproape inexistente si cele existente sunt practicabile numai daca e vara si nu ploua. N-o sa raspunda nimeni din primarie pe aici pentru ca nu sunt nici macar curiosi sa dea la cautare "bisoca". Revenind la punctul de vedere al turistilor cam ce asteptari are un turist care ajunge in zona? Poate cineva din zona citeste si incearca prin forte proprii sa vina in intampinarea acestor asteptari.

pus acum 10 ani
   
ionelag
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 6
deci Katlyn revin la ce am zis mai sus ca doar cand trebuie sa se voteze atunci se baga niste pietre sau sparturi de asfalt pe niste amarate de drumuri dar sa fim sincer or avea localnicii o oarecare retinere dar nici ei nu fac nimic sa schimbe ceva 
la vara am sa le demonstrez ca se poate sa faci un drum cat de cat ok fara sleauri de 30 de cm si nu cu o investitie foarte mare ca vorba aia piatra nu o aduci din cine stie ce zone avand in vedere ca acolo sunt destule.
am obs ca intrecut a raspuns un domn care ar fii consilier...


pus acum 10 ani
   
nikki
Membru nou

Din: Dover
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 9
nenea primar face doar pt el si familia lui sa-i fie bn,de aceea drumul care duce la primarie si spre casa lui este bun si celelalte nu,celelalte drumuri nu sunt de importanta pt nenea primar asa k nu va asteptati sa se faca ceva in cazul drumurilor,cei care au luptat pt un drum de acces si au I-au cerut lu`nenea primar sa faca,au murit cu gandul la drum bun...sa speram k alt primar mai bun decat actualul va face dar la cat sunt toti de lacomi in ziua de azi mai rar...ar cam trebui schimbat k sta cam de mult timp pe scaunul primariei pretinzand doar k e primar,un primar adevarat mai face si pt comuna si locuitorii ei nu numai pt el si familia lui...mai sunt multe de spus dar I le-as spune lui in fata...

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la